Over Brease

Brease is een jong, flexibel en innovatief softwarebedrijf opgericht door Colin Bosman en Edwin Swaak. We hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling en implementatie van standaard software. Met de oprichting van Brease hebben we een mogelijkheid gecreëerd om onze passie voor mensen en software inhoud te geven. Het denken en handelen vanuit klantbelang en klantbeleving zit ons in de genen en op basis hiervan willen we graag maatschappelijke uitdagingen oppakken. We richten ons hierbij op de zorgmarkt in het algemeen en het sociaal domein in het bijzonder.

 

Onze missie en visie

Brease streeft ernaar de communicatie en samenwerking in hulp- en zorgnetwerken waar de hulpvrager centraal staat te verbeteren. Bij de ontwikkeling van onze diensten en innovaties is dit dan ook continu de leidraad. We zijn er echter wel van overtuigd dat deze uitdaging zo complex is dat we hiervoor nauw moeten samenwerken met de professionals in het veld. Daarom denken we graag in nieuwe combinaties en roepen hulpvragers, mantelzorger, zorgprofessionals, toeleveranciers en andere stakeholders op om samen vernieuwende invalshoeken en wijsheid te ontwikkelen. Alleen dan kunnen we echte zorgwaarde realiseren. Want de zorg verdient het beste van ons allemaal.

 

Help mee de zorg beter te maken

De zorg moet beter. Voor de zorgvrager maar net zo goed voor de zorgaanbieder. En wie weten er nu beter waar de grootste knelpunten liggen die we met onze kennis en ervaring kunnen oplossen? Juist, jij als zorgprofessional, mantelzorger, zorgvrager, tja eigenlijk iedereen die met de zorg in aanraking komt. Heb jij nou ideeën waardoor we de zorg beter en ook betaalbaarder kunnen maken, laat het ons dan weten via onderstaand formulier. We gaan graag met je in gesprek over jouw bijdrage.

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden van uw verzoek. Probeer het opnieuw.

Brease Zorgware will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.