Afstuderen of stage lopen bij Brease

Brease is voor ambitieuze studenten die zich willen ontwikkelen of willen afstuderen bij een vernieuwende IT-onderneming de uitgelezen plek om verder te komen. We houden ons bezig met het efficiënter en aangenamer maken van processen in de sociale sector. Er liggen hier veel uitdagingen doordat gemeentes steeds meer taken moeten gaan uitvoeren die eerst door de landelijke overheid werden uitgevoerd (denk aan de WMO). Als jij het leuk vindt om hier een bijdrage aan te leveren tijdens je stage of door middel van een gerelateerd afstudeerproject, neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek! Stuur een e-mail naar vacature@brease.nl of bel (074) 79 200 20.

Stage lopen?

Brease zoekt stagiaires voor uitdagende ICT-opdrachten, die altijd bestaan uit een stuk onderzoek en een stuk implementatie, waarbij je project dicht bij de ontwikkeling staat van onze producten. Bij ons ontwikkel je dus geen losstaande prototypes, die na je stage direct in de ijskast verdwijnen. Jouw werk zal direct wat bijdragen en ook zul je nauw betrokken zijn bij de dagelijkse gang van zaken van ons jonge bedrijf, waarbij je mening en inbreng zeer welkom zijn.

Bij Brease werken we met de nieuwste technologie van backend tot frontend, zoals met MongoDB, .Net Core, GraphQL en Vue. Je wordt bij je opdracht en bij de techniek ondersteund door een vaste vakinhoudelijke stagebegeleider en krijgt een volwaardige eigen werkplek op ons kantoor.

Virtuele Assistent Langer Thuiswonen

Technologie speelt een steeds grotere rol in de zorg. Enerzijds om het leven van zorgbehoevenden draaglijker te maken en professionals te ontlasten en anderzijds om de zorg ook in de toekomst betaalbaar te houden. Langer zelfstandig thuis wonen door ouderen is een van de opties om deze doelen te bereiken. Een risico hierbij is echter dat zij meer en meer in isolement raken, vooral wanneer ook de geestelijke gezondheid achteruitgaat. Contact met de buitenwereld en het behoud van dagritme en activiteiten kunnen dit tegengaan. Contact vindt steeds meer digitaal plaats, terwijl dat voor deze doelgroep niet altijd even makkelijk is. Nieuwe technologie in combinatie met toegankelijke interfaces kunnen hier verandering in brengen.

Brease heeft een eerste proof of concept ontwikkeld van het product ‘Klankbord’, dat fungeert als een centraal communicatiescherm voor (oudere) thuiswonenden. Momenteel worden enkel afspraken weergegeven, maar het doel is om de thuiswonende volledig te ondersteunen met een Interactief klankbord met nuttige functies. Voorbeelden hiervan zijn ondersteuning bij hun dagritme en afspraken en makkelijker op de hoogte blijven van wat er speelt in hun sociale kring, van simpele berichten tot foto’s met mogelijkheid tot interactie. Klankbord is momenteel een scherm op een vaste plek, maar zal later wellicht ook als tablet-applicatie werken.

Een belangrijk onderdeel van Klankbord wordt een virtuele assistent, die gebruikers kan ondersteunen en de applicatie kan laten bedienen via spraak. In een eerdere afstudeeropdracht is basisfunctionaliteit voor een chatbot ontwikkeld. Deze nieuwe opdracht behelst het koppelen van die chatbot aan spraakinvoer en -uitvoer en deze functionaliteit een ‘gezicht’ geven.

Aan jou de taak om te onderzoeken welke onderdelen er nodig zijn om een geloofwaardige spraak-assistent met gezicht te ontwikkelen. Welke technologieën zijn ervoor beschikbaar en welk platform past het beste bij de vereisten? En niet onbelangrijk: zijn de onderdelen ook geschikt (te maken of trainen) voor een minder digitaal onderlegde doelgroep qua tempo en toon?

Aan de hand van de resultaten van het onderzoek zal een proof-of-concept worden opgeleverd, waarin de verschillende onderdelen aan elkaar worden gekoppeld en aan de bestaande chatbot en een bestaande back-end. Deze beide zullen ook uitgebreid of aangepast dienen te worden voor delen van de functionaliteit.

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden van uw verzoek. Probeer het opnieuw.

Brease Zorgware will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.