Afstuderen of stage lopen bij Brease

Brease is voor ambitieuze studenten die zich willen ontwikkelen of willen afstuderen bij een vernieuwende IT-onderneming de uitgelezen plek om verder te komen. We houden ons bezig met het efficiënter en aangenamer maken van processen in de sociale sector. Er liggen hier veel uitdagingen doordat gemeentes steeds meer taken moeten gaan uitvoeren die eerst door de landelijke overheid werden uitgevoerd (denk aan de WMO). Als jij het leuk vindt om hier een bijdrage aan te leveren tijdens je stage of door middel van een gerelateerd afstudeerproject, neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek! Stuur een e-mail naar vacature@brease.nl of bel (074) 79 200 20.

Stage lopen?

Brease zoekt stagiaires voor uitdagende ICT-opdrachten, die altijd bestaan uit een stuk onderzoek en een stuk implementatie, waarbij je project dicht bij de ontwikkeling staat van onze producten. Bij ons ontwikkel je dus geen losstaande prototypes, die na je stage direct in de ijskast verdwijnen. Jouw werk zal direct wat bijdragen en ook zul je nauw betrokken zijn bij de dagelijkse gang van zaken van ons jonge bedrijf, waarbij je mening en inbreng zeer welkom zijn.

Bij Brease werken we met de nieuwste technologie van backend tot frontend, zoals met MongoDB, .Net Core, GraphQL en Vue. Je wordt bij je opdracht en bij de techniek ondersteund door een vaste vakinhoudelijke stagebegeleider en krijgt een volwaardige eigen werkplek op ons kantoor.

Afstudeeropdracht Persoonlijke Gezondsheidsomgeving (PGO)

Technologie speelt een steeds grotere rol in de zorg. Apps en websites die door patiënten en (zorg)consumenten gebruikt worden om allerlei gezondheidsgegevens te verzamelen, beheren en te delen worden een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) genoemd. In een PGO kunnen gezondheidsgegevens van verschillende zorgverleners worden verzameld, dus zowel van je diëtist, als de cardioloog, apotheker of huisarts. Je kan deze gegevens niet alleen bekijken, maar ook beheren, delen en er informatie aan toevoegen. Bijvoorbeeld eigen meetgegevens zoals je bloeddruk, gewicht of hartslag.

Voor applicaties die wij ontwikkelen binnen het sociale domein en de wijkzorg zijn deze gegevens een mooie aanvulling. Voor ons is het erg belangrijk dat deze gegevens afkomstig zijn van veilige en open standaarden, zoals MedMij.

Aan jou de taak om te onderzoeken welke standaarden er nu zijn en hoe we daar gebruik van kunnen maken, alsook wat er in toekomstige versies of standaarden zal worden toegevoegd. Kortom: hoe ziet het PGO van de toekomst eruit? Na dit onderzoek bouw je prototypes en zet je deze om naar concrete features binnen onze applicaties.

Afstudeeropdracht Conversational interfaces en chatbot AI

Technologie speelt een steeds grotere rol in de zorg. Enerzijds om het leven van zorgbehoevenden draaglijker te maken en professionals te ontlasten en anderzijds om de zorg ook in de toekomst betaalbaar te houden. Toegang tot informatie rondom zorg en contact met hulpverleners verandert mee met deze tijd. Hulpvragers en cliënten willen steeds meer weten en relevante informatie moet op elk moment opvraagbaar zijn. Vanwege de verschillende doelgroepen binnen de zorg is een laagdrempelige en op de gebruiker afgestemde interface erg van belang.

Een voorbeeld van een laagdrempelige interface is de Conversational (chat) UI. Dit type interface is bezig aan een opmars en daarin is het verstaan en begrijpen van de gebruiker en het doeltreffend doorzoeken van informatie van groot belang. Er zijn bibliotheken en tools beschikbaar om hierin te voorzien. Tegelijk wordt met home speakers en slimme assistenten op mobiele devices steeds meer mogelijk, waardoor de interface zelfs niet langer visueel hoeft te zijn. Ook WhatsApp Business biedt gebruikers de mogelijkheid om in een vertrouwde applicatie te communiceren met (zorg)organisaties.

Aan jou de taak om verschillende nieuwe vormen van conversational interfaces te vergelijken: welke bieden voldoende mogelijkheden, hoe verhouden de API’s zich tot elkaar en welke zijn ook AVG proof, zodat geen gevoelige gegevens op (buitenlandse) servers achter blijven? Belangrijk onderdeel is ook te kijken in hoeverre onze backend eenvoudig te bevragen is door deze technologie of welke aanvullende (AI?) bibliotheken daar een rol in kunnen spelen. Een groot deel van je onderzoek zul je bezig zijn met het bouwen van prototypes om direct praktijkervaring op te doen bij het koppelen van onze backend aan een of meerdere interfaces.

U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden van uw verzoek. Probeer het opnieuw.

Brease Zorgware will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.